NOWE TECHNOLOGIE W PRODUKCJI WOŁOWINY
Polski producent wołowiny premium kontynuuje rozwój poprzez integrację pionową i inwestycje w najnowocześniejsze technologie przetwórstwa mięsa. Wdrażamy innowacyjne rozwiązania w produkcji wołowiny najwyższej jakości.
WŁASNA HODOWLA BYDŁA PREMIUM
Wprowadzamy strategię integracji pionowej w produkcji wołowiny. Rozpoczęcie własnej hodowli bydła zapewnia pełną kontrolę nad jakością mięsa wołowego od pierwszego etapu produkcji.
EKSPORT WOŁOWINY NA RYNEK AZJATYCKI
Znaczące rozszerzenie eksportu wołowiny premium. Pierwsza dostawa polskiego mięsa wołowego do wymagających rynków Japonii i Hong-Kongu potwierdza najwyższą jakość naszych produktów.
EEF MASTER - NOWA MARKA WOŁOWINY PREMIUM
Wprowadzamy markę BEEF Master dedykowaną dla sektora HoReCa i klientów indywidualnych. Otwarcie nowoczesnego zakładu produkcji wołowiny w Buszewie zwiększa możliwości produkcyjne.
MIĘDZYNARODOWE CERTYFIKATY JAKOŚCI
Wdrożenie najwyższych standardów w produkcji wołowiny: HACCP, IFS, BRC, Halal oraz Kosher. Uzyskanie międzynarodowych certyfikatów potwierdza premium jakość naszych produktów.
ROZWÓJ EKSPORTU WOŁOWINY
Uzyskanie licencji na eksport wołowiny do krajów UE. Rozszerzenie sprzedaży mięsa wołowego do 60 krajów. Utworzenie własnej bazy logistycznej i floty transportowej.
ROZBUDOWA ZAKŁADU PRODUKCJI WOŁOWINY
Dynamiczny rozwój produkcji mięsa wołowego. Otwarcie nowego zakładu w Golinie z nowoczesną chłodnią (25 000 ton) i ubojnią o wydajności 1400 sztuk bydła dziennie.
POCZĄTEK PRODUKCJI WOŁOWINY PREMIUM
Wojciech Biernacki otwiera pierwszą ubojnię bydła w Czeluścinie, dając początek jednemu z największych zakładów produkcji wołowiny w Europie Środkowo-Wschodniej.