Przejdź do treści
https://www.youtube.com/watch?v=ndkQ3VhBJFM
2020

NOWE TECHNOLOGIE W PRODUKCJI WOŁOWINY

Polski producent wołowiny premium kontynuuje rozwój poprzez integrację pionową i inwestycje w najnowocześniejsze technologie przetwórstwa mięsa. Wdrażamy innowacyjne rozwiązania w produkcji wołowiny najwyższej jakości.

2018

WŁASNA HODOWLA BYDŁA PREMIUM

Wprowadzamy strategię integracji pionowej w produkcji wołowiny. Rozpoczęcie własnej hodowli bydła zapewnia pełną kontrolę nad jakością mięsa wołowego od pierwszego etapu produkcji.

2015

EKSPORT WOŁOWINY NA RYNEK AZJATYCKI

Znaczące rozszerzenie eksportu wołowiny premium. Pierwsza dostawa polskiego mięsa wołowego do wymagających rynków Japonii i Hong-Kongu potwierdza najwyższą jakość naszych produktów.

2012

EEF MASTER - NOWA MARKA WOŁOWINY PREMIUM

Wprowadzamy markę BEEF Master dedykowaną dla sektora HoReCa i klientów indywidualnych. Otwarcie nowoczesnego zakładu produkcji wołowiny w Buszewie zwiększa możliwości produkcyjne.

2006

MIĘDZYNARODOWE CERTYFIKATY JAKOŚCI

Wdrożenie najwyższych standardów w produkcji wołowiny: HACCP, IFS, BRC, Halal oraz Kosher. Uzyskanie międzynarodowych certyfikatów potwierdza premium jakość naszych produktów.

2003

ROZWÓJ EKSPORTU WOŁOWINY

Uzyskanie licencji na eksport wołowiny do krajów UE. Rozszerzenie sprzedaży mięsa wołowego do 60 krajów. Utworzenie własnej bazy logistycznej i floty transportowej.

1998

ROZBUDOWA ZAKŁADU PRODUKCJI WOŁOWINY

Dynamiczny rozwój produkcji mięsa wołowego. Otwarcie nowego zakładu w Golinie z nowoczesną chłodnią (25 000 ton) i ubojnią o wydajności 1400 sztuk bydła dziennie.

1993

POCZĄTEK PRODUKCJI WOŁOWINY PREMIUM

Wojciech Biernacki otwiera pierwszą ubojnię bydła w Czeluścinie, dając początek jednemu z największych zakładów produkcji wołowiny w Europie Środkowo-Wschodniej.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux